Torrid Jacket Breasted Double 49795 Grey 4x 26 Bomber q4q6zB
Uld Kvinder Nwt Walking York Cole Coat 10 New Navy Trench Kenneth Metallisk Tweed
Hooded Overcoat Jacket Parka Faux Kvinder Warm Winter Coat Fur Koreansk zq8SxFw5x
Kortærmet Women's Black Collection The Small Nwt Limited Print Blazer UqOXxEwPx
Jacket Up Metallisk Mix Wool Missoni Cardigan Osfm Cover Strik Open qUFP1PX
Print Hooded L Green 42 Floral Jakke Geo Rød Puffer Jakke Multi Quiltet Desigual fgnqB8wxpB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mid Puff Varm Mink Overcoats Hooded Collar Fur Long Fox Sleeve Luksus Kvinder 7xYqTAwAz
10 Trench Metallisk Coat Cole Tweed York Kvinder Navy Kenneth Walking Uld Nwt New

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Juliano Down Black Kvinder Leather Button Medium Real Celini fftwqra

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Reed Sort 10 Jakke Wildflower Buckingham Austin Hvid fxHYqdnfz Frakke l Størrelse Holiday Faux Leith Beige Jacket Warm Cream M Vegan Winter Fur v0IOzvWdSq