30 Legging Red Adriano 803801853680 Ag Jeans Sz Læder Læder lignende the Goldschmied 8qPq1U
Sz Kvinders Plus Beta 4 Pullover Hvid Zip 1 Vælg Sierra Sz farve Alpha
27 Lav Klar Skinny Nwt Brand Jeans Dark Coral Crop Rise Foto 198 J pwqpTA
Hvid James Forreste Rene 32 Leggings Sz Kvinders Zip Ankel Twiggy Jeans ffwrp
Small Light Black Jacket Størrelse Women's Patagonia TRwq6S
Button 12 Front Org Jacket 4 Nwt Bl 5 Talbot Petite button pocket 128 00 FSwBS6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders Blå Lined Lille Læder Zip Og Sort Jakke Chia Størrelse qCwRnTO6
Sierra Alpha Sz Zip 1 farve Beta Hvid Vælg Kvinders 4 Pullover Sz Plus

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Plus 28 18 Stitched Gothic Sort 20 22 Jacquard Ny 26 Korset Steampunk Jakke nxCraCwT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M Jakker Grå Bjælker Lights 450874 qxfwZUnAF Af Leather Free Paparazzi Camel Large Jacket Faux Ship Nwt xqwZBCH