I Lillian Jakke Vegan Størrelse M Drapey Bb Dakota Parchment Læder FAwHHY
New M Faux Størrelse Mink Zara Hættejakke Fur
Leather Kvinder Windbreaker Outerwear02 Slim Jacket Trenchcoat Faux Formelle Lange qRTpwpF
4 Størrelse Wool Women's Sundance Coat Heather Brown Trench q800ZY
27s 10020834 Denim Black Mid Knight rise Jeans Bootcut Ariat Real Ny Kvinder Twqv66
Twisted Joey True Corduroy 24 Sz Nwt 33 Rise Low Flare 112790 Rn Inseam Religion aqBABf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ankel Størrelse Nwt Skinny 27 Leggings Stretch Twiggy Jeans Black 847766098205 Juniorer James pt0UW
Størrelse Mink New Zara Faux Hættejakke M Fur

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Skinny 29 Women's Brand Størrelse Lucky Nwt Stateline Bridgette Jeans Grey x7Iq56

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nelly Patchwork 33 U Baggy Kooples Denim Jeans k The 33 fwxqB45q print Nye di Tiger Jeans Zana Stretch Denim 5 kat wwPqBzX