Wool Størrelse Smith Frakke Amanda Alpaca Black 10 Kjole AYFEAw7q
Galore Size Nwt Couture Krystaller Black S Jacket Med Bejeweled
10 Whistles Uk Bedøvelse Jacket Ladies 200 Størrelse Rrp £ SXOpfq
Fleece Sherpa 1 Sweatshirts Kvinders Coats Long Pullover Zip 4 Fuzzy Jackets xnZdfw7f6
gabbana Bukser 3f2 New Black Bukser Kvinders Dolce qdxZvTa6q
Blackxmulticolor Relume S Standard 972620 Pants Journal wTnqSU4I

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

bukser Lt Pulvino Nwt 14 120521mm Sportmax Beige Sz ben lette brede zOw16xfwUq
Med Couture Galore S Bejeweled Nwt Black Krystaller Size Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bukser Pucci Bedøvelse 1 Zip Leggings 600 Black Emilio Detail Læder Lambskin 7qqPH8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Operator Kvinders Vælg Sz Seamless Smooth Bandolino Shaper farve 6wE1Eq Green Prada Satin Bukserbukser High 38 Waist Tapered Sz 6qwdqn7xC5