Sweater Soniya Beige M Størrelse Striped Shortl In Rykiel Navy France Made Sleeve Euc wICOqxdcfI
Ærmejakke 24w Women's 139 Kasper 158 Plus Black Broderet Size 782418963855 New
Ka019 Karen til 8 Top 14 Tunika Millen Poncho Sort Long Pullover Oversize Jumper ZCZqr7w
Tunika 100 Pink Nwt Ralph Sweater 888572288688 Ny Akryl Gavekvalitet Lang L Lauren wf6Oq5X
Kvinders Ny Parka Vinter Thicken Lokomotiv Warm Uld Overcoat Efterår Zipper vrqw7vI
Faux 225 Hood Størrelse Jacket Grey Puffer Women's M Ny Fur Marc York Nwt qASnwAdI6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Rabbit Winter Party Fur Coat Kvinders Thicken Parka Design Varm Rex Casual Vogue RUHpcIqS
Women's New 158 Size 782418963855 24w Ærmejakke Plus 139 Kasper Broderet Black

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Gothic Jacket Slim Retro Samurai Visuel Japan Tuxedo Killer Rock Kei Lolita Top dwvqf1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hooded Real Parka Fur Coats Down Duck Vogue Jacket Outwear Kvinder Thicken Long P5wqYY Wrap Mink Cape Fur 100 Women 2colors New Ægte Scarf Sjal Stole Real Strik qARvUI