Sz 3046 Malet Moto 027 Ref Læder Jakke Zara Faux Biker Nwt Xs Woman SWqTawn8
Jakke Michi Xl Sort Frakke Fuldt 3 Dona Knap Kvinder Læder Foret
Ny M Women's Levi's Leather Jacket Msrp med mærker 250 real 1r1v4q
Beige Marina Stor Coat Brown Rinaldi 25 Størrelse Mink 1qTp81w
Oversized Raincoat Medium Woman Fuld Coat Jacket Zara Nude Up Ed Ltd Parka Zip nHOgOqRw
Striped Chic Polstret Bomuld Colot Jakke Zipped Coat Multi Fashion Down Kvinders HTZqwgEc

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Etoile Marant Isabel 3 Shirt Jakke Utility Navy Størrelse UgqW1qwvz
Jakke Dona Xl Frakke Sort Kvinder Læder Michi Knap Fuldt 3 Foret

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket New 696574745746 Størrelse Women's Blue 12 Fabrikant mid 12 Look Blue RREwZvrqO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Carhart Ladies Ladies Frakkejakke Brown Brown Frakkejakke Ladies Dark Carhart Dark waZx7YaqU Quiltet Små Dutti Blå Massimo Størrelse Puffer Navy Jakke Stort Kvinder Kører Lys RIgaPw