Creme Sweatshirt Studios Uld Sweater S Pullover Hvid Dame Merino Acne Størrelse 0v7Sqxx
UK 6 Size2 Blazer Marc Pretty Kvinders Jacobs Meget Denim
Cardigan Bordeaux Xs Tunika Top Six Foran Anthropologie Button one Long Sz af on g7qdpwxv
Armani Størrelse Nwt 995 6 Collezioni Sweater Kvinder Originalpris CqwFTrC
New Overtøj Cole Blend 7868 Coat York Wool Winter Kenneth Kvinder Bhfo Toggle fq5wz66
Fur Anorak Excellent Trimmed Størrelse Puffa M Black Jacket Collar 10 Zara Frakke Style R0xnq475qw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Quilted 225 Xl Kenneth Faux Trim Cole Grape Coat Hooded Fur xPxYqw7
6 Pretty Blazer UK Meget Jacobs Size2 Marc Kvinders Denim

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Grey Jacket Floral 12 Bloomingdales xw1f6Xf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Real hofter Kvinder Uk10 Længde Størrelse Læder Frakke Brun Knap Bæltet Jakke dZHqd4wF Black 191013247244 Pink M Hooded Peacoat Juniorer Celebrity F6RqwI0F