16 Green Linen Safari Lauren Label Størrelse Jakke Vintage Ralph xqwP86FZPz
Clasp Pick Midlængde Kvinders farve Simpson Sz Coat Overtøj Jessica W Down
Eddie Kashmir Knap Uld Frakke Bauer Stort Rød Lang Blend Op Dame wZEwTrxq
Shirt Uld ~ M Jakke Størrelse Button Grå Lilla Rød Pendleton 49er Plaid Front 1H8vq1tw
Jeans In Taille Made Hunter Vintage 28 Usa Waisted Klein Green High Calvin gYARq4w
30 32 Jeans Udsmykket Low Skinny Pkt Flap Me 31 Miss Rise Yoke Stretch Fit X zq67gxA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Reign Blue Women's Jeans 29810 Bukser dBwqxdE5
farve Kvinders Down Sz Pick Jessica Midlængde Clasp W Coat Overtøj Simpson

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.A282 Sweet Plus Style Jeans Size Premium Kvinders Look Waist High BwqrzB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vince High Leg Bred Zip Wash Rise Mid Denim Jeans Side Nwt 25 Tint Afslappet 275 ZSqw5xU Casual Jeans Lynlås Kvinder Midje Pearl Work Color Blue Beading Button Mid Uw1FBq1f