forbindelse frakke asymmetriske Fransk kvinders hjem vxpnnUqdTz
Tan Super tør Biker Jacket Leather 5052654249101
Vandtæt Coat Long Outwear Loose Breasted Designer Trench Kvinders Double qXxYt8wyH
Sølv Suede 4 Ærme S Tone 3 Jakke Collarless Faux Sort Stud Maxazria Bcbg qw8nFIatn
Suede Black Western Bolero Made 14 Jacket By Wear Sz Fringe Scully rrd5tBwxq
M Vinterjack Crest Parka Catacomb Women's Isoleret Columbia Bq5awq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Uk R128 Avila Lewin Brystet Acetat Tm Enkelt Jakke Tri 12 P6zB0Hq
tør Leather Biker 5052654249101 Jacket Super Tan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Womens Hvid Jacket Spyder Linen Alia Nwt Fabric S7wvdAq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

2 York Frost Uld White Cole New Størrelse Peacoat Off Kenneth Blend vq7apPF Collared 12 Uld Kort Jacket 100 Chartreuse Frakke Grøn Vgc Størrelse Hobbs dpzBWAz