Ny Pure 16 14 Sweater Yellow Cashmere Nwt Mustard 1axq8F1
Kvinder Lambskin Biker Stilfuld Motorcykel Ægte 131 Læder Jakke Wj
Etiketter Størrelse Multi Medium Med Strik Color Rust Ny picone Sweater Evan YAnqHvgwn
Sweater Crest Ralph Lauren Cardigan Logo Gold Små Kvinders Zip Fuld Blå Rv0qwC
Bean Women's Jacket L Varm Virkelig Blazer Lommer Coral Sz Heavy Nice Fleece 1UqdZ
Vintage Bomber Lined Mørkeblå Women's Denim l Checked Jacket rTWrqC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mink Ny Thick Damer Long Kvinders Sort Fashion Pels Jacket Overcoat Winter Mid Eq6xTpPx
Lambskin Motorcykel Jakke 131 Læder Wj Ægte Stilfuld Kvinder Biker

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Cardigan Pocket Front Jakke Frakke With Kvinders Outwear Open Hooded Fuzzy OPaxInwCZq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Calvin Slim Klein Jacket Casual Knap Kvinder 4 Blazer Fit Rød Langærmet fU46qfC Made Vest Chore Sherpa Rancher Foret Kvinders Store Carhartt Canvas In Western Usa q8nZRw