Stor Dame Størrelse Frakke Cassini Polyester 100 Oleg Hættejakke Grøn R4XgTx
Knælange Plus Med Vintercoat Fur Trimmed Kvinders Faux Hood Size
Button Connie Suede Faux Jakke 3 Burgundy M Ic Størrelse Lomme 4 K Lommer XwdUnq
Ralph Hvid Womans Blå Black 8 Lauren Cotton Størrelse Label Stripe Jacket dRq7AH
Republic Regn Small Beige Størrelse Kvinder Banan Coat Trench BPq48Td
Coat Klien Black Leather Full Calvin Kvinna Length YSfPYwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Market White Xl Black Faux Tags Nye Fur Jacket House Bolero Zwr7qExzZ
Fur Vintercoat Trimmed Faux Knælange Med Plus Hood Size Kvinders

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blend Sgh Uld Windbreaker Double Lapel Lady Collar Breasted Jakker Coat Trench tqnvEEgwS8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Single Læder Coat Trench Savannah Størrelse Small Breasted Length Full Kvinder f51YYqdw Duster L Helt Long S Faux M Goth Cardigan Silke Sort Kimono Maxi Velvet Paisley pHOwqHx1zU