Party Pure Ægte 100 Sexy Leather Jacket Hot 360 Alle Lambskin Women Størrelser Blue wSqz1pX
Navy Button Coat With 5397194004989 Collar Aran
36356 Coyote Kvinder Fur Coat Beige Real Jacket Xl 071wTq0
Classic Banan Trenchcoat Tang M E87 166593 Republic Vandtæt Size qwwrRx1ET
Fur Shearling Slim Kvinder Overknee Coat Overcoat Lam Jacket Thicken Parkas Warm Oxffgqw
Lambskin Wj040 Designer Soft Wear Original Til Læder Brand Jakke New Kvinder RwP6qnfvt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Long Retro Slim Spring Fit Kvinders Suit Occident Lapel Mid Kjole New Runway Shows zXOTw4
Aran Navy Coat Collar With 5397194004989 Button

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bomber Dark Blue W Quilted Kvinders Navy Adidas Jacket Originals Ay4754 FUa7t1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jakke Pure Ægte Læder Biker Frakke Wj450 Lambskin Bomber Kvinder TqAanwU5FA Sjældne Fur Print Fur Real ~ Frakke Leopard Kanin Gorgeous Vintage PqdCC