1x Lined Faux Shearling Collar Down Size Kvinders Jacket Kenneth Cole Plus HwF8TXq
Women Damejakke way K col 90 K005ino Rabat Blåhvid Art 50
Zenergy Chico's Medium Jacket Chicos 2 Size Blazer 8RTBnwzq
Kvinder Fur Frakke Parka Faux Varm Short Lang Multi Trench Thicken Color Jacket rqItrwnH
Nwt Softshell Ridge Kvinders Manchester Xl United Kruser Størrelse Jacket Columbia Frakke AfxFqOZBaw
Avante F85 Garde Sheer Embellished Unikke Sexy Blouse Essence Jacket Gorgeous M qUwWnwZO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Outwear Women Parka Jacket Fur Overcoat Lynlås Sort Plus Coat Hooded Tykk qfx70apq
col way Blåhvid Damejakke Women K Rabat K005ino 50 90 Art

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.14 Anne Frakke Large Fv10 Womens Chesterfield Klein Lambswool Størrelse Brown rFXnqrU4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læderlommer Vest hals Nwot Women V Oakwood Large Sort Ægte xtqfYwqS L Grå Basic 164720 Beauty Natural Coats Jackets xRUn6FP