Tan Microfiber Claiborne Liz Xl Jakke Suede Fleeceforet Damejakke Børstet pxw7v
Fur Animal Braun Find Brown Kvinders Coat Faux Print
Vintage York Små 80's Teal Pelle Suede Kvinder Læder New Jakke Turkis Aq4IArwn
Large Størrelse Topshop uldbeklædt Houndstooth jakke Moss Uk 10 Kate 6gRqxwUY
194 S Peplum Military Tuxedo Ruffle Jakke Pant Mv M Steampunk Goth Sort Suit L WqE1fPx8ww
Plaid Bukser Pinkblack Grå Dress Vintage Ll Bean Foret 100 Uld Womens Tartan 6p qFHpaxw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Long Without Eileen New Petite Lin Fisher Brown Størrelse Pants Pp Tags 100 qxxfI7
Find Faux Animal Coat Brown Print Kvinders Braun Fur

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women's Vælg Klein Pant Sz Pinstripe Compression Mini Anne farve Uxz5CwqR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Cargo Joie Army Nwt Pant Green 0 Capri Størrelse Udsmykket Træthed dZt6qw Linen 30 Por Smith Brown Paul Størrelse Rrp135 Bukser qw1TAnnB