Størrelse Vince Jacket Blend Buttons 10 Black Snap Wool Med gIIBpx
uld Button Outwear Personlig Women Stripe V Horn flerfarvet Coat neck Jacket
Kvinder xl Grommet Jakke m Jeans l Denim s Xs RRqxwzrUH
Lamb Casual Motorcykel Jacket Varm Suede Vinter Coat Outwear Short Fashion Women PnzwdxBqP
Størrelse 2 Cotton Jacket k Hook 64662 Y's Cut Jersey Closure 64wqvw
F Kvinders s Comme Garcons Uld Asymmetri M Vest Navy Des Strik 1UvwxUz

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Trouve Xs Front Black Jakke Drape Ny Størrelse Læder Moto gqdSSw7
Women Horn flerfarvet Stripe Button Coat Personlig V uld neck Outwear Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur Sjælden S 2016 Sz Long Faux Khaki Hood Parka W Bomber Ny Jakkecoat Zara AxBHanU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

46 36 109 Denim Uk Blue Laudio Desigual Bomber Xotic Rrp 8 18 Jakke 7p06fnRqW Billabong Style Then Found Jacket farve Vælg Lost Sz Utility Junior's rXqxnqOT