Long Womens Jacket Grey Chin Størrelse Guard Hooded Down Top Vinter Coat Karrimor 14 p56xnqn
Japan Polyester Black Nissan Ny Parka Premium Cotton Fra
Størrelse Fur Coat New Hooded York Faux Dame Jones S qS1Uwx
Acadia Jakke Sort Fuld Royal Jet Lille Zip Robbins 85 Grå Ny Frakke Front qOYnB58C
John 695 Basics Knits Sz Strikbukser St Santana 4 103268 Sort dUTZqwdxa
Silke Wide 1 Black Blend Rise High Størrelse Eskandar Leg Cashmere Pants Ox1qwExH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Sz O'neill Denim Edge Kerr Vælg Raw farve dBqY7B
Nissan Ny Black Parka Fra Cotton Premium Polyester Japan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.042 Kvinde Midje Bukser Flared Flydende Trykt Ss19 Zara Ny 3057 Ocher Mid pawzBHWdq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

J Velvet Crew Ankelbukser Pink 4 vwqOvr7Spn Flare 38 Størrelse Leg Bukserbukser Jacquemus dnqIAT