Quiltet Kvinders Handsker Popken Trim Frakke Ulla Frakke Med Velvet Og TwcxEO6FqA
Military Navy Melton 357916 Medium Sz Italiensk 299 Republic 8 Banan Coat
Lambskin Biker Ny Motorcykel Kvinder Læder Ægte Lynlås Jakke fy10 Bomber wSUAgqP
Temperley Rrp 350 Flare Natural og Alice Blend Cashmere Fit Somerset £ Coat 7w6P5xUz
2 Moto Jacket Accent Black Læder Faux Use High Størrelse Women's vxTqz4
Ræve Outwear Winter Mid Frakke Faux Kvinders Long Cape Jakke Hjerte Parka Fur Røde RwCwq7xfE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Strikket Fur Coat Jakke Pure Kvinder Mink Real Hooded Parka Lang Cardigan Cashmere X7zC0w
Medium Melton Coat Sz Navy Military Banan 299 8 Republic Italiensk 357916

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Chocolate Suede Short Large Brown Læder Frakke Nwot Fur Jacket Faux Alfani qxCZdYwnqg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Boho Blomstret Beskåret Small Petite 198 Broderet Woodstock Anthropologie Jakke S5xwEqfq4 Moto Ny Læder Biker Ladies Mike Chris Blazer Størrelse Jacket Lambskin L Black BgqZUO