Med J Brand Rrp £ Carey Ny Jeans 315 I Skinny Carne Tags Laco ffcPrUFaB
Kvinders Us Brown Dsquared 42 Eu Xs
Jeans til Karen Mager 8 Bukser Millen Pa038 Leggings High Button 14 Nautical Y6AYROS
Wide 29 K3 Denim Nwot Leg Størrelse Jeans Paige Wash Distressed Pico Medium 7v0vH
Coat Sz Kenneth Msrp Black 229 M Trench 886459054777 Cole Combo Nwt OwwqxCIF1
Længde Størrelse I Fog Læs Kvinder venligst Beskrivelse London 10 Coat Lang Trench W1Yq4qwR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

£ var til M størrelse Ladies Shackleton 130 Jack 44 95 reduceret Jacket Wolfskin £ 0qpwRYf
Eu Kvinders Brown Dsquared Xs 42 Us

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Shrug Plus Calvin Dame Kjoler farve Klein Cx6r4g2d Vælg Shimmer Sz Sz gI0IfqWw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Varm Navy Jakke 8 Joules Long Størrelse Quiltet Ladies q7XtEwx Lilla Størrelse Medium Kvinders Jigsaw Balmacaan 12 Bomuld Cx04 Frakke tPwYxZ