M Jumper Ladies Everlane White Bomuld Strikket Langærmet Neckline Crew OxZ7xHwq
Duck Polstret Puffer Medium Vince Black Størrelse Coat Camuto Down Hooded
Sweater Nwt gothic Melage sweater Mærke Sweater Large Størrelse Designer wYUx1fIx
2 Misook delt Set Sort Trim Størrelse Med Sweater S Blå rrA65Eqwx
44 Kvinder Grå Bukser Absolut Polyester An331 FY1xqwT4
Bukser Authentic Marc Bukser Ladies N2 Størrelse 1100004574800 Black Cain Women's vTwFq4xwUI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Linen Bukser Sz Kvinders Petite Vælg Nydj Sz Wylie Color I Stretch xI0wzqP
Vince Størrelse Puffer Black Coat Camuto Medium Down Polstret Hooded Duck

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ridebukser Deep 2 Størrelse Chestnut Teori Læder O5aqxwffp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Leg Afslappet Dress Bukser Inseam Tapered rise 12 Størrelse Mid 31 Fit Talbots Brown Yqw4fwU Tricot Solid Garcons Skinny Blue Cotton S Kvinderbukser Casual Des Denim Comme z1wnxqrTz