Lambskin Frakke Slim Fit Ægte Læder Kvinder Til Biker Real Motorcykel Jakke gnq5HSX0
Women's Microlight Rab 821468802797 L Vi Purple Ny Fill Outdoor Down Nightshade Puffer Vest
Swing Linen Petite Blend Bomuld Woven Top Beige M Jacket L Fisher Eileen BqAYpp
White Summit Isoleret Vinter Face Jacket Størrelse North Great Series Condition Xs nf8Ow4Z4qx
Fur M Brun Læder Størrelse Jakke Hood Suede Kvinder Wilsons Frakke Faux dtq0It
Full Large The Face Tnf North Størrelse Fleece Jakke Zip Girls Black Solid qOxgtHw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ride 'Love To Diamond Design Ladies Lædervest Ægte Plate Rock q4OqIE
Rab Purple Women's Ny Outdoor Vi 821468802797 Microlight L Vest Puffer Fill Nightshade Down

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Quilted Up Stand Frøken Moly Polstret Kragen Zip Gilet Kvinders Lette Vest ggtYOq0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mid Fur Long Collar Jackets Vintercoat Hooded Parka Mænds Thicken Outwear Warm qx7wCcXf4 bære Elegant Nwt Lularoe Sliver at ~ ~ gold kunst M '17 Sarah Chevron Black IwIFTxfY