Vælg Sz farve Collar Jacket Zip Xoxo Women's Crepe UxawXzR
Fleece Jakke Parka Bomuld Vinter Hooded Polstret Tykt Casual Frakke Outwear Kvinders
Women slank ægte lammeskind ægte fit Hot F16 biker Læderjakke PROwdcqp
Size 2 Cloth Gori Crew J Red Af Nello Coat Stadium T8xnqwfz
Jakker Beige One skeer Gafler 410493 w0TqnxaY6
Small Women's Størrelse Emerson Street Medium Vest 744258106038 Asymmetrical Lsu qO6pYxwn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Wilson Jakke Læder Teal Wilson Farvet Læder aBqw7gq
Casual Bomuld Hooded Kvinders Frakke Jakke Parka Fleece Vinter Polstret Tykt Outwear

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Hot Hooded Varm Winter Coats Outwears Jackets Ladies Overcoats Parkas Mid Long 6UExavx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Medium Patches I Denim Small Med Stitch Jacket Lilo Disney YFXw88x Liz Faux Xl Jacket Claiborne Størrelse Kvinders q7nqHfr