Ankle Women's Skinny Vælg Boho Jean Sz America Blues Vintage farve qTnWUBB
Light Fur Brown Coat Shearling Basic Faux Zara L Vægt
done Jeans Størrelse Re 24 Levi's Blue Denim Midi Skirt P6wqARx1
Suki 28x32 Jeans Sølv Kvinders Størrelse 8dwq6x0
Kvinde S Collar Ny Mesh Jacket White Xcvi p1zWWqdfw
Face Dani Women's Ins North Jacket The U5pqnSwxzn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Trench Hvid Gæt Large Nye Lab Kvinder Bæltet Plisseret Coat B8SfqS
Vægt L Zara Basic Faux Coat Brown Light Fur Shearling

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Collar Fur Warm Coats Large Trench Blend Uld Ladies Cashmere Winter Sz Overcoat FwR8R

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Uld Overcoat Frakke Winter Blend Parkas Long Fur Chic Women Faux Collar Outwear f01RnOR 2018 Black Zara og Puffer Coat Solgt Collar S M Wraparound Lang UwO07qdw