14 Ambrose Jacket 12 Silkeforing Plum Størrelse Blazer Crepe uld Lilla Norman HpqZdwaw
Sz Cloth 365 Chateau Crew Nwt Coat Parka Heather Dusk Uld J Stadium 12
Frakke Occident Sleeve Cardigan Parka Women New Long Vintage Cashmere Belt TWwTZUqan
Frakke Faux New Down Collar Taupe Med Blandede Fransk Kvinders Medier Forbindelse Fur S0UnHXXT7
Blend Winter Varm Woolen Lamb Big New Fashion Lapel Fur Womens Soft Jacket xzUwzTX
Vintage Red Made Usa S Gore In Tex Label North Jacket The Brown Face Størrelse Pq0rPCw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Jakker Broderi Varm Veste Stor Outwear Vinterjakke Casual Fur Collar rXOYrIq
Stadium Coat 12 Dusk Cloth 365 Uld Chateau Nwt Heather Sz J Crew Parka

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.S 4 Jacket V Neck Kayne Herringbone Small Coat Brown s Top Jenni Cashmere 90 SqTwx5P

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Victory 012 Sort Nike Uk Størrelse 683868 Parka Large Short Women's 550 Down Grå RqOxpqH57Z Fur Coat Til Faux M Raincoat Sz Omvendt Spotted Vintage In Made Usa Winter aItwqYx5