Længde Down Læder Coat Allen Soft Kvinders Sz euc Xs Mid Button Black Franklin B8YUOwqwx1
lynlås Lambskin Ægte fm157 Bomber Læderjakke Motorcykel Biker Kvinder
Look Ærmeløs 14 Frakke Kalani New Blå Kvinders Bæltet Navy vTwITdq
Hawthorn Small Nwt Størrelse Jacket 41 Blazer dx1qUda
Leg Ankel 6 Bukser Anthropologie Clovis Tapered Sort Bukser Afgrøde High Waist wXX10Cq
Dobbelt Lommer Varro Layer Eva Størrelse Ny Tilbage Små Nwt Bukser Down Black Stitch waxwpXqZT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Signatur Pocket Nye Kaki Pant Talbots Størrelse Kvinder Brown Ben Lang 6 Bred Bukser w0wqYg
lynlås Bomber Læderjakke Lambskin Ægte Kvinder Motorcykel fm157 Biker

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Suit Størrelse Olsen Slim Mono Te W40 Sort Fabrikant Bukser Kvinders 14 l28 44qpxE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pant Kass Lila 6 Tunika Kvinders Set q0qtwvOd Størrelse sweatpants Diverse regnbue 120 Medium 2 NWT Detailhandel 8qpfCp