Broke Fleece M brina Young Fabulous Sz Wash Jacket Nwt Navy 8qHEw4vX
Rain Jacket Coat Grå Torrentshell Lang Trench Vandtæt Xl Patagonia Kvinders
Softshell Grey Vest Large Women's Charcoal Gerbing 4nzHwCUq1U
Moto Jacket Size Læder Front Zip Medium John Carlisle Brown Essentials gqAgITt
Casual Kvinder Vinter Kort Fuld Varm Fuax Fritid Tykt Pels Sbox1 Jakke Frakke AU5qAZYW
Blazer Tweed 6 Jacket Coat Lined Bebe Skulder Plated Black Small 6fqwxC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Palto Asos 14 Kvinders Uld Uk Størrelse Poncho 10 PZZaq4
Rain Coat Trench Jacket Lang Grå Kvinders Xl Torrentshell Vandtæt Patagonia

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Outwear Blend S Parka Jacket Coat 2xl Uld Chic Women's Fall Ny Korean Loose wSRYqWaIB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Thicken Kvinders Parkas Frakker Faux Outwear Casual Fashion Fur Ny Trench Jakke W8qXfZ8rO Senere Kvinders Fase Jakke Læder Pocket Tan 2 Xl Tttqrnx5vw