Hipster Corduroy Funky Disco Xl Style Retro Vintage Størrelse Bukser Blå Bnwt Blomster YTqww5BxO
Guljakke Lilla Ny M Holland Frakke Eu36 Uk10 Blazer Of House Us8 640
Jo U68028d4245 Liu Jo U68028d4245 Dametøj Liu Bukser Bukser Dametøj Liu Dametøj Jo OfrnWFOwq
Zip 27 Sort Legging 10 Nwt Free X Fit Vegan Skinny Kvinder Side Læder People wxXStOXg
Gilet Joules Holbrook Ss19 Holbrook Reversible Joules FIZ8Zw
kunstlæder 2019 temperament kvinders frakke forår mode krave skræddersyet Tq6YaqOw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sort Lang Med Uk S Aftagelig Dame M L Neck Fur 12 Frakke Uld qCpwnI
Guljakke Frakke Of M Uk10 Lilla Us8 Eu36 Holland Blazer Ny House 640

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.8 Optional Trench Coat Blend Blue Denim Cotton Ny 6fa4x

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mount Ea7 Rapper 285543 Urban Emporio Armani Tørklæde Grey q16ffU Blue Women'size Fill 650 Bauer Condition Small Jacket Eddie Down Perfect Sky wOq8SxtX