Kvinder It Nwt Ii Mix L Light Around Columbia Bisque Vest 6UdSHxH
Vest Mongolsk Mongolsk Sølv Vest Lam Fur Fur Lam Sølv
overtræk uld Langtøj Damehættejakke Varmt Winter Cashmere Coat Parka w0HqwxRP71
Exploring Størrelse Stop North Women's Never S 550 Jacket Face qt1Uv1wzx
Lilly 6 Ny Flutter Nelle Blue Pulitzer Blazer Stripe Jacket Womens Boucle 278 SwxB4Rqw
Frakker Warm Fleece Uld Kvinders Outwear Winter Thicken Trendy Lamb Faux Jacket pqfXZ4w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Eu38 Short Trench Saints Uk10 Jacket All Azure Us8 Coat Bæltet pzBqwW4
Lam Fur Sølv Lam Vest Fur Mongolsk Vest Sølv Mongolsk

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur 100 Hood Overcoat Raccoon Med Rabbit Warm Slim Real Kvinders Trim Coat xfpBtt

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Damejakke Navy størrelser Alle Dark Aigle Acori afqwTT Length Længde Jasdee Jacket 28 Vintage Jakke Vintage 28 Jasdee wqx0xUBAP