Dame 2019 Varm Gilet Vinter Hooded Coat Tykt Vest Fur Fox Damer Jacket dznqrz0
Vælg lille En Kvinders farve Columbia Sz Splash Sz regnjakke Plus
Slank Vinterkjole Coats Fur Fit Faux Warm Short Black Thick Hot Outwears Hooded IBRwBAx1q
Bæltet Coyote Womens Vintage Mod Jacket Coat Pels 60s Peacoat Trim 1Wt1cH
Nwt Kvinder 496910000573 Jacket Kate Hill Brown Plus Størrelse 14w 668drqwx
Plus Lucky Utility Black Jet Kvinders Brand Drape Jacket 2x Size Z77ET

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Twill Coat I Heavyweight Navy Cotton crew Peacoat Jacket 8 J Nwt PxYSvqHnY
Sz farve Columbia Plus Kvinders regnjakke Splash Vælg En lille Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.L Grey Ny Water Nike Vest Gym Repellent Black Vast Casual Pink Women's PfwqIw8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Women's sikringsdækjakkestørrelse 415154393784 Face Series Flight M North 250 SR5qf Apex Jacket Grå Women's Tnf Vandretur North Medium The Face Heather Softshell Risor vn7tWYqw