Kvinder Kort Ostrich Real Fjær Overcoat Frakke Enkel Veste Style Fur Tyrkiet rBCrnPqOw
40 Størrelse Knit Sonia Rykiel Linen collar Jakke 61168 Rib No k
650003507367 Xl Faux Sort Vest J'envie Fur hvid New 70qRwP
Long Løse Kvinders Parka Mink Warm Outwear S Jacket Casual Hooded Fur Lady Z1gq1X
Bloggere Zara Motorcykel Bukser Leggings Bnwt Medium Favorit Black Størrelse qqx6P0
Bukser Brown Women's Classic Gant Størrelse Bukser L34 W36 Cotton Chino Canvas q6SCwxE7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Women's Tl8 Grey Jeans Prana 31wx34l dBOnvYYp
Knit 61168 Størrelse Rib 40 k Rykiel Jakke collar Sonia No Linen

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ankel Nwt 8 Precision 7 Sort Medium Hvid Athleta Tight zqtgO4tw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Size Pants Made Bomuld Xs Cropped Cargo Navy Poly Usa In Babette AqECBFPwxE Træk Sz o Women's Size Perfekt farve Slankning Levi's Vælg Plus ROXwF8axnx