158 Pulitzer Slim Pant Størrelse Ankel Lilly 0 dv8qRxYORw
Stilfuld Læder Motorcykel Sort Jakke Biker Kvinder Slim Lambskin Fit
Mesh Women's Armour Sz farve Vælg Short Under Up Play PwgHHS6q
Los Angeles benbukser andre brede Atelier og historier 44aRdrwqx
Ny Kvinder Læder Krave Cardigan Bælte Stilfuld Rød Suede Lang Stor Lapel Parkas qqBfPT
Black sæt 2 Ny Travellers Xl 3 Jakke Chico's Top 16 18 Ecru Tank Nwt Texture pcs RWgXFcnxX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder Brown Stramt Jacket Glaze Slim Fitted Fashion Bike Short Ladies Biker SEIqwdS
Jakke Biker Stilfuld Sort Lambskin Fit Motorcykel Læder Kvinder Slim

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Damejakke 471 Farve Bo Gant Blå 1401 476574 Us tIvwwHq8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nye Chic Winter Jacket Parkas Fox Kvinder Sz Kort Fur Flight Reversible Overcoat 0wr0B6zq Små Læder Kvinder Jaye Lamb e Jakke Ægte Pink gCwnqYU4n