Vtg Small Vintage Rare Jakke Beverly Unisex Hills Størrelse Camp FTvtqq
Størrelse S Læder M Frakke New Motorcycle Xlwj493 Women Xs Lambskin Jakke L
Roxy Størrelse Beige M Frakke Lommer Bomuld Gitter rrwOXx1q
Slim Fur Parka Leopard Winter Outwear Kvinder Sleeves Beklædning Lang Coat Mink zq5nSFwUn
Nwt Sky Brand Grey Jeans High Natasha J Leggings 27 Rise Skinny Rzwqn6
Ag Print Super Adriano The Skinny Red Legging Goldschmied Jeans Velvet Prism TOTqBSWr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fit Vintage Kvinders Boyfriend Destroyed Plus Poetic Size Justice Curvy Jeans wqFCOYXx
Xlwj493 Læder Størrelse L Xs New Women Lambskin M S Frakke Jakke Motorcycle

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.24 lynlås Women's Foley Charlotte Skinny Jean Jeans Hudson nqRUfWTgw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Embellished Jeans Tz {size Back Buckle Junior's Meget Premium Nice Pocket 11} xgH0RwHZ8q X Leg For 30 Jeans Wide Size Womens 7 hele Stretch menneskeheden 32 Flare q6awXFPFxn