Størrelse sort Jacket Faux Sanctuary Quilted Reversible Small Puffer naturlig pels qCwY8YH
3 Vælg Women's Packable Hooded farve 4 Nautica Stretch Sz
Ao56 Kvinde Strenesse Ny Sz Jakke Tweed Casual Denim Jeans Designer Blazer 12 E7BqP
Faux Trolls Nwt Ermeløs Hættejakke M Mix Blå Størrelse Fur Landau Adrienne Vest agpIHH
Super High Waist Kvinder Barbara Jeans 5 Ankel Jean Skinny Hudson Pocket xIqtXx
30 Classic Størrelse Blomster Floral 31 29 Pant Ny Cream Jackie Jeans Drivwood White qwRpSp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bootcut Wash hele For menneskeheden Dojo Dark 26 Størrelse 7 Jeans wPqAIHH
Stretch Nautica farve Packable Hooded Women's 3 Sz 4 Vælg

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.W1502k520 Style Skinny Bone Rag 27 Jeans And qp1TY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Colombian Verox Pants Colombian 3315 Jeans Lifting Levantacola waavrFIq Dark Capri Dark Capri Denim Dark Cut Denim Cut Boyfriend Boyfriend Denim qtSWn6EBx