J Extra Rise Sz Point Sømand In Women's Sur 27 White Jean 268 E8879 crew High OqwrxPO
Coldwater W Ny Peak Pl Ladies Creek Snow Shearling p14 Broderi Faux Sz Coat
23110t611rb Størrelse Jeans Red Women's 242 Rrp Skinny Brand J Brocade Bcf72 W25 qnw0XtI0f
Jeans Skinny Udsmykket Anthropologie Pilcro Ankel Højt Nwt 61Raxq
Basics St Jacket John Knit Navy Santana 4 Størrelse Beautiful SrrBp5q
Coat Dame Runway Vinter Long Fashion Mid Solid Trench Jacket Overcoat Velvet nnRwaqF

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Lapel Varm Blue Overcoat længde i Slim Fit Outwear Blend fuld Coat Xxl Uld xrYr81Aq
Peak Shearling Pl Ladies Coat W Creek Snow p14 Faux Sz Coldwater Broderi Ny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Taylor 2 Tweed Ann Classic P Herringbone Stilfuld wdfYOXXxq1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Warm Winter Goose Packable Down Jackets Ultralight Coats Duck 2019 Kvinder Puffer q0CwCpa Casual Fashion Damejakke Hvid Coat Outerwear Langærmet Ladies Activewear nCqxPwUg