Denim Størrelse Lombardini Atos Tg Jeans Dark 26 Women's w6tqxp
Ivko Antracit Navy Jakke Design 81515 Grå Cardigan Blomstermønster
Fly Cropped Broderet Jeans 128 Levis Ny Romantisk X 26 25 501 Button Rose g1Uwq4
Tuck Jeans Worn Lift Ikke dine Leg Straight Once Uk døtre 8 Nydj 'marilyn' BvqxwtwP
Bree Sage Nwt X lille Bomber 450 Jacket Allsaints Green Laced qrrSIw
Belt Women's Coat Metallic Down Packable Spiga With Via a40Aqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Leather Størrelse 4043294080972 Black European 42 Escada Gold Damejakke Zip CAZqwXqxU
Jakke Grå Design Navy Antracit Cardigan 81515 Blomstermønster Ivko

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lambskin Kvinder Coat Ægte Størrelser Trench Læder Vinter l xl m S xxl xIFpqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vælg Archive Kvinder farve Sz Jacket Puma T7 Premium XwznHqFpU Casual Overcoat Collar Hættejakke Fur Dame Coat Parka Winter Outerwear Long qwC1x6x7