vintercoatjakke skinnet Dame knæ Langt Løst V45 Outwear hættetrøje varmt nxYqRvA
Blend Retro Kvinder Jakke Blomster Bomuld Outwear Broderi Etnisk Vinter Sz Coat
Grass Citron Cute Vintercoat Nwt Medium breasted Double Picone Grøn 129 Evan wq1FF0v8Bg
Vest Puffer Størrelse Stylist S Ralph Reversible Lauren S0wHwqB
jakke levis Dame ~ store denim ~ ~ ~ 6wqzpw
Bara Prp Termisk Insulated Hybrid Quiltet Varmt Highlander Jacket Packaway Ladies 7qdRxw7zO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sport St Sz Casual S John Sort Zip Hvid Cc6216 Blomster Fuld Jakke Bomuld a5F5q1
Vinter Broderi Blend Outwear Bomuld Kvinder Retro Blomster Jakke Coat Etnisk Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fodret New m s Xs Sherpa l Women Blue Vinterjakke Jeans Slim Rider Lee Denim SA7AqITr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Bean Xl Ll savner regelmæssig Catalyst Hybrid xwBqSYdq jakke ærmer 6 178 størrelse lang Nwt krave asymmetrisk 885858428929 Fransk forbindelse rød xIqwOqYA