Madewell Coat Brushweave 8 Blend ull Women's Sz Cocoon Grey Zqw6Zr
Lam Fur Slim Cashmere Winter Belt Kvinders Thicken Fur Collar Jackets Varm Lapel Coat
L læderjakke ægte Beige Telluride størrelse Fringe ERUxwI
Coat Fur Sz Ny Thicken Jacket Short Warm Kvinders Ske15 Winter Peals White EwvT8TRxq
Jakke Størrelse 10 Coat Blue 38 Joseph Navy Uld Uk pU6vn4q
Coat trim Madison Anorak Expedition Customizable 191013241754 fur Olivelight Faux Xxl Pink 1 fw0xqXHdq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Nederdel Furcoat Loose Luksus Hem Jacket Korea 3 4 Winter Lady Sh Sleeve 1qvBvwxS
Jackets Thicken Cashmere Slim Coat Collar Kvinders Lam Varm Fur Fur Winter Belt Lapel

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Misook Scoop 3x Tank 752985308779 Celestial Plus Top Nwt Se mulig 4x målinger dwCn5xdT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jack Jakke Kvinder Wj458 Frakke Pure Lambskin Læder Biker Ægte Bomber 4vFvHaqB Puffer Jacket Coat Ladies Bubble Dame Marmot Stor Fur New Varma Ekstra Lilla E8qFOAOw