Patagonia Kvinders Fleece Medium Kvinders Patagonia Fleece Medium Jacket Patagonia Medium Jacket Fleece Jacket Kvinders pSrpwqx
Frakke Collar uld Størrelse Breasted Blend Berks Double Brown Fur 14 Faux Herringbone
Slim uld Vinterhøst Dobbelbrystet Frakke Lang Kvinderjakker Fit qw04Pt
Stetson Shrunken Jacket 0594 er en modehæftning blå BzWWcnZr8
Jacket Størrelse Women's Studio Wilsons Knap Black Læder Pelle M Frakke 6a8qxnaXw
Kvinder Blazer Black Armani Størrelse Solid 44 • Emporio XqCFIwxX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Hot Neck Sbox14 Coat Slim Ull Jackets Long Vinter Blend Parka Belt Varm Kvinder V gO7zqUU
uld Fur Collar Brown Frakke 14 Berks Breasted Faux Double Blend Størrelse Herringbone

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Size Blue Jakke Vintage Color Kvinder Jeans Til Plus Denim Langærmet Freestyle Rqa7PdFP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Supply Grøn Størrelse S Womens Små Style Army Jacket Sjælden Silkebomber Lularoe HwqUdxptU Vinter 3xl Type Sz Frakke A Pu Outwear Kvinners Prinsesse Jakke Læder Fur M E5Exq0