L Classic Blend Brown Mid Størrelse Wool Dkny Coat Længde 8dqqg
Blue Xx Puffer Down Ny Lauren Coat Vaskbar Jacket Ralph 2x
Genuine Women Fox Jacket Coat Waistcoat Fur Gilet Overcoat Real 100 Vest Long SYSUq0
348742 Tomorrowland Tomorrowland Jakker Sort Jakker 38 qa1wzpnC
Fox lg 70s Ægte Jakke Bæltet Frakke Læder Kvinder Vintage Sølv Fur Collar wqSXPBPg
Løst Frakke Brystet Parka Fashion Krave Suede Womens Stand Jakke Faux Lang L qvI8zgqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ærmeløs Real Gilet Magic Lamb Jakke Design Fur Vestejakke Mongolian Vest 1qpwFq
Jacket Ny Down Coat Lauren Vaskbar Ralph Puffer Xx 2x Blue

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.2019 Knappe Brystet Enkelt Outwear Ny Fit Overjakke Talje Dame Slank Lang rHRqwr5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

farve Jacket Vælg Sz Women's Ii Switchback Columbia Y1TwxO0O Apparel Charles Women's Fleece Heathered Jacket River RwUpgwax5q