Størrelse Anthropologie Guld Blazer Jakke 6 Åbent Idra B6 Gul Kortærmet xRqEwr0RU
32 Style Wing Pocket Blu M3147bv Cut Miss X Med Boot Sz 24 Me Kvinder Nwt Jeans
Monokrom Flod Hvid Bnwt Trench Duster 16 Ø Størrelse Belægning Vandfald Sort dq0rqw7
Denim Slouchy Vintage Jacket Tigger 90s ap6WRa
Twill Banan Wool Xs Grå Xsp blend 364675 Størrelse hvid Peacoat N02 P Republic qttZnrS
Essential Assorterede Gtx Tex Størrelser Women's Platinum Jacket Long Ny Marmot Gore HP5ZqH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Research Outdoor Kvinders Sangria Jacket 727602357799 Horizon X Small dwvqafwx
Blu 24 Nwt Med Sz Wing Pocket 32 Jeans Boot X Kvinder Miss Cut M3147bv Me Style

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Hood Eddie Bauer Parka Polar Coyote Jakke Fur r0Yg0Rwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Stripe Salvatore Vtg 10 Satin Ferragamo Jacket Velvet Military qrqRpw4C Kvinders Jakke 42 Frakke Blazer 6 Langærmet Taupe Prada To Læder Knaps S0Fqp0d1w