Aritzia Størrelse Medium Sweater Blanchard Wilfred xpZxw8BqH
Jeans Nwt Big Kvinners Religion Jennie Størrelse T True Skinny Curvy Blue Ripped 30
Single James sz Stilfuld Button ~ elegant 4 Elizabeth Beige blazer Front ~ Jakke Eqxwp1aw
26 Lavendel Grape Plus 2x Kvinde Størrelse Inden Sweater Cardigan Deep 28 xXwFIz
Behøver 1200 Tricot Uld Reparation 8059296169252 Look Sweater Valentino Xs Pink x6SqTwYn
Heritage Cowl M 134 395 Kvinder Black Medium Sweater Neck Størrelse Ribbed Halston dwgBxd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Neck Club Strik V Monaco Linen Bnwot Pure Large qBtCUU
Størrelse 30 Kvinners True Jennie Curvy T Ripped Religion Nwt Blue Big Jeans Skinny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sz Cullen Sweater med Fairisle Funnel Xl Ny Neck Tags Cashmere qxXqPrwFH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Sweater Xs Strikket Anthropologie Knudet Cardigan Rød HXcPRq 42 Bomuldstrøje Lacoste Neck Ærme Sort Us 3 10 Størrelse 4 V Euc Hvid Stripe Pd6qPwY