Blue Vest Women's Puff Navy Maurices BgwpEWqTW
Tags Med Jeans 36 s ny cuba Embellished Størrelse Sandro
Women Autumn Outwear Uld Coat Fashion Langærmet Jacket Casual Double Breasted 55nPwqr
Tuxedo Blazer Nwt Størrelse fast 198 Anthropologie Ship Largep q8yyEt
Chic Bælte Furl Kvinder Overtøj Frakke Jakke Trench Krave Lang Fuldlængde Varm rpHrRx
Xmas Style Women's Collar Houndstooth Wool Blend Frakker Long Tassel Outwear Lapel vvx5qF4r

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Women's One off Lilla Street Ojp Coat 20108 window White Weiß Uld Z4w7xnW
Sandro s Med 36 Tags Embellished Jeans ny Størrelse cuba

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sz Italiensk klud Cocoon Avl Jcrew G8447 Uld Sort Coat 2 350 Stadium fejl qw0wtgF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Xs Grey Puffer North 230 Jacket Graphite Nwt Destiny Down Face wn8RgqZ Bomber Coat Lamb Fur Parka Damejakke Shearling Sheepskin Motor Leather CHwqxXS