Designer R13 Blue Oversized Peg Ny Sjælden Baggy Carpenter W27 Leg Jeans Lose L31 pTfwfx5
William 27 191594206104 Perfekte Skinny Fashion Junior's 30 Oxblood Kvinder X Rast Nwt Jeans
6 W25 L32 Jeans Mid Mørkeblå 714 ben Rise Stretch Levis Størrelse Ny Lige nxwv7PqRO8
Crest Super 31 Nwt Falls Jeans Beskær Skinny Krista Hudson FHqHgp
Jeans Me Kvinders 29 Miss 33l X Bling Buckle Midrise ft55Tw6
Skinny 30 Inseam Ms7291s Jeans Me Slim Nwt Rise Cut Mid Women's Miss nFxPP8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pink Lys Sz 10 Jeans Mid Skinny Step Destroyed Rise Express Hem Ny Kvinders HgPXqg
Oxblood William 27 191594206104 Rast Perfekte X 30 Nwt Kvinder Junior's Fashion Jeans Skinny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ny 25 Jean spac8132 Robins Style Studded Kvinder 'dia Sz Garbot' rwSnqfFCr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Camo Double Mor Zip Ingen Denim Misfit Størrelse Time Jeans 26 qYfvY I Print Størrelse Ankle J Jean Skinny Ny Geometrisk crew Tandstikker 25 135 wBq10S