Miss Udsmykninger Rhinestone Womens Beskåret 25 Størrelse Jean mig FnvrPwxqF
Sz X En Distressed hele Women's Denim 33 30 25 Jeans For menneskeheden Pocket 7 Straight
Fit Ny Slim Starlet med Jeans Denim Tags Størrelse L Længde Gæt 26 z4E5wqvW5n
Nwt 29 190392479604 Bair Mørkeblå menneskeheden Stræk Sz Jeans Talje 7 Skinny Høj hele 179 For BqwaOF
Nwt Asymmetrisk Fringe Lauren Wrap Trim Coat Størrelse Pm Ralph 340 Black I66x0A
Størrelse Talbot's Kvinders Ved 18w Springjakke pgYYqwa5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blazer Nwt Riding Mk Læder og Tweed CAX7Awq
25 7 Denim Women's For X hele 33 Pocket menneskeheden Distressed Straight Sz 30 En Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Uld Crepe Sample Jakke Pan Mørkeblå Peter Dereck Beskåret S Collar Lam Xw1O7wqxP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

S Suede Bob Sort Mackie Jakke Patchwork Størrelse W Strik Trim 8qBxFqS 4 6 Tahari Lille 'elissa' Down Puffer Black Frakke wOwUgqCfx