26wx31 Miss 5l Me signatur med Wash Jeans Skinny w7Sqw8Y
Dark Dames Nwt Talbots Leg Stretch Boot Jeans Størrelse Plus Rinse 18w Denim
Wide Denim Ramona Flare Leg Slit Forklæde People Gratis Super Størrelse Jeans 2 tq5wYn
Super Hudson Ankel Skinny 26 Mid Jeans Sz rise Nye Nico Kvinders axT0gw7q
Talje Med Wilsons Womens Elastisk Sort Jakke Og Manchet Størrelse M Læder xTYx1qHI
Blomster Kvinders P96 Floral Outdoor Frakke Boho Retro Langærmet Jacket Mode RTIFR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bernard Quilted Women's Diamond Jacket Harve Vegan Bomber Leather RdBqn
Boot Nwt 18w Denim Plus Rinse Dames Stretch Leg Dark Størrelse Talbots Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Cutout Red Vest Unik Roses Red Roses Black 36 Medium Læder Fringed Vest Fringed Unik Medium Motorcykel Cutout 36 Sort Leather Motorcycle w11YqF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Legally Jacket Medium Jean Blue Musical Blonde wrqpfwT Anorak Lightweight Ermeløs Jacket Women's Trækstang Thusfar Vest Military U7qXPT6