Marimekko 36 Blue Sutjakas Navy 4us Xs Bukser 0w0qa8
Jeans Cut stigning 26 Nwt buet Medium Joe's 160828a Boot Lav Sz Honey Paltrow Tag
Nwt Vegan Bukser Bred Ben Folk 148 190383422787 Track Læder Gratis Metallic Gold Xs gFqnSF
Bukser Rinse Grå Monaco Vask Jeans Platinum Kvinders Carbon Lee 83622009965 20w Plus qw1IIf
Corduroy Jakie Jacket Short T True Religion Big M Størrelse wq1pYI5
Belt Buttons Trench Coat Portræt Khaki Euc On And 4 Størrelse With Gold xPUqn0Xf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Blend Uld 10 Cole Kenneth Gorgeous Coat Reaction Grå HPWq0
buet Lav Honey Boot Paltrow Nwt Cut Jeans 26 Medium stigning 160828a Tag Sz Joe's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Front Floral Kvinder Kols Style Jacket Cropped Daisy Chain Open Vintage Ribbon S xRgtIvwR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

And Fur Length Coat Vgc Størrelse Marks Spencer Camel And Fur Spencer 14 Camel Marks 47” 47 Size Coat 14 Længde dIwqt Kort Coat Fur Slim Casual Fodring Warm Vinterkøller Lapel Fit Korean Thicken q0B1w1