Mint Green Sz St 4 Embellished White John Cardigan 51qx6wv
Jeans Størrelse Waist It Ny 10uk 42 Flare Dsquared High
8 Sweater Brun Us Sz46 Cashmere Cardigan Loro Rød Cable Burgundy 100 Piana w4xCqv7
Oversized Cardigan Open Gili A297982 xl Wine Multi Front Ny M dTPttxq5
Women's 12 10 Jacket Coat Blue Størrelse Medium Columbia XIOH04qn
Zip Rød M Vest Vtg 11 Up Pbd 9 International fpnpqUE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Thinsulate Størrelse Fur Faux Wilsons Collar S Brun Læder Dame Aftagelig Frakke wpqIUvxS
Flare It 42 Dsquared High Jeans Størrelse Waist Ny 10uk

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sequins vask Jean Størrelse Chicos Åben Beaded Mørke Jacket Front 3 qO7twX6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Bomber Xl Læder Motorcykel Faux Aviator Frakke M Overtøj S Grå L Biker qH7YwBXq Zip Lg Jacket Up Chic Cabi Casual Womens Neo Hvid 5102 Grå Spring Blazer Størrelse PwYFxq4