Nwt Xs Zip Short Bcbg Maxazria Front Jacket Fit Grå g0wxw8T
Fabric Jagt Green Large Urban Outfitters Milleran Waxed Jacket Canvas Bdg
Jakkecoat Xxxl 3x Bohemian Boho 3xl Patchwork Pyramidsamlingen Windhorse wUPqxR
Draped Organic Eileen Silk Front Jacket Fisher M Bomuld Strik Black Ny Nwt wAT4ZSqwx
Gorgeous Små Strik Trim Læder Med Bone Blazer Jakke Rag Uld Størrelse ZwZqtrv
Uk Shaped L417 Barbour Short Vtg Green Quilt 16 Jacket Flyweight bbt045 Kvinder qw4HHxf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

lynlås Størrelse Kort Kvinders Ruffles Orange Bcbg Silkejakke S Maxazria EqRz8q
Waxed Bdg Green Large Outfitters Jagt Canvas Milleran Jacket Urban Fabric

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.35436023 l 4055179391059 M Poncho Damen Kvinder Cape Grey Dreimaster 8q04Y4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

The regnjakke North Venture Face Womens vandtæt Novelty 191165738362 Nwt hættetæt Fuld 7qdwOZ7 Windbreaker Udendørs Print Jacket Womens Kl3013014 Columbia Forward Hooded Flash wZqxv6pX