Acrylic Sleeve Fit Short Pink Blend Heritage Jackets Misook Kvinders Petunia 809975128937 Z6aggq
Fleece Faux Color Pullover Sød Kvinders Løs Hoodies Solid Chic Casual Fur D792
Women's Storm Anorak Under 191168873916 Jacket Fitted Medium Armour Resistent Vand Black 57OFS
Jacket Tailor B Brugt Grade Autentisk Joseph At Black qE5cw5H8
Coat Kvinder Xs Smukke Steampunk Style Grå qEwxxRvF
10 Uk Jacket Tweed M Zara Textured Black 6 Usa Eu Blazer 38 Størrelse gxT08a

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tilbage Rag Knap Åbent Størrelse Krave 0 Ingen Bone Med En Hvid Jacket wKKZq14C
D792 Chic Fleece Hoodies Faux Pullover Color Fur Kvinders Løs Sød Casual Solid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women Tøj Fur Fashion Frakke Plus Jacket Parka Winter Collar Long Mink Fox gaTaxFdwq6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

New Kvinder Cycle Størrelse York Jacket Kabel Læder W Wilsons Plus Marc Fauxleather 45Xw04 Steven Alan Lille Størrelse Frakke Kvinder fvprfAn