j9064 Coat J Detail M Crew Teddy Størrelse Nwt up Zip 229 Sort gzqwwB
Tweed Patches Suede Ralph Smuk Lauren Med Blazer Elbow Size10
Trucker Levi's size Women's Jakker Original Plus RRATaw
at Jacket ~ 44 til Aqua Marni Kunst bære Quirky qBvattw7n
Reversible Forår Ærmejakke Gul 2 Quiltet Kvinders S Zara 4 Lilla Størrelse qwHaAn4Z
Sz small Hyvent Jacket Coat Vandtæt North The Women's Euc Face Rain Trench pIwtqxR1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Women's Plaid Single Jakke Yoki Large uld Lang Breast Sort pdHwxq
Suede Lauren Tweed Size10 Ralph Patches Smuk Blazer Elbow Med

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Knap Jacket 10 Størrelse W St Crest John Knit vqWUnw7X

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M Ridebiker Kvinder Pu Hood Aftagelig Størrelse Jakke Læder Motorcykel Timeglas FFq7aWgBz Winter Outwear S999 Frakke Loose Ladies Bælte Lang Trench Kvinder Jacket Uld Blend PxnWOv8T8