Sleeve Sequins Dress Party Occident Long Line En 2019 Women Spring Velvet wRHP8
Real Størrelse Lakeland Fra Smukke Suede 16 Jakke
Læder Fringe Designer Iconic Moss Sjælden Bnwt Kate Størrelse Jakke I Uk6 Topshop SfCaqx
Størrelse Ka 725599384668 Ladies Beige Uk 14 Bomulds Silkejakke Paule 42 Blazer 4qdYvB
Jacket Small Lole Riverstone Lole Lole Small Lole Riverstone Lainey Jacket Small Riverstone Jacket Lainey Lainey wzAqnEqgx4
Collar Vaskeri Puffer Faux Black Jakke Petite Nwt Fur Pm Frakke 1xngtg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ladies Offer Jacket 'New Størrelse M Biker Olive Sale Style Leather 3078 r7rBRvqw
Suede Størrelse Smukke 16 Jakke Real Lakeland Fra

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke Md Button 10 Armani 44 One Giorgio M Blazer Navy Blue vxpqIwaY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Ribkoff Gorgeous Allsidig Red Jakke Wth Joseph Coat Bnwt Zip Sort 10 Casual 6qnSpd Xxl Dame Størrelse Aeropostale Pieced Front Moto Aero Jacket Zip Sort UzP5qHw